Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montáž odvětrané fasády Novabrik v Kopřivnici

Fasáda, která vydrží na vašem domě napořád bez jakýchkoli oprav a její realizace je skutečně rychlá. Zdá se Vám to nemožné? Přijďte se podívat, jak jednoduše se cihličky skládají.

Realizace montáže bude probíhat na adrese Kopřivnice, Palackého 512, okr. Nový Jičín, dne 26.2.2016 od 10:00 do 16:00 hodin.

Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Stále větráte, abyste se zbavili vlhkosti v bytě, a zároveň topíte, protože už je v obýváku velká zima? Tak přesně tento neekonomický jev řeší odvětraná fasáda. Ničí vlhkost a plísně v bytě. Odvětraný plášť zajistí domu vnitřní příjemné klima bez nutnosti stálého topení. Ničí také tepelné mosty.

Buďte ale s výběrem odvětrané fasády obezřetní. Dbejte na to, aby se uvnitř pláště nezadržovala voda z dešťových srážek. Do fasády voda nepatří.

Fasádní cihla Novabrik byla mnoho let vyvíjena inženýry v kanadském Torontu. Tvar cihly zabraňuje průchodu dešťové vody ke zdivu a zároveň vodu nezadržuje.

Novabrik je vyráběn již dvacet let po celém světě.

Více naleznete na www.novabrik.cz



STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama