Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o střechu ze skandinávské ocele

Společnost SATJAM vyhlašuje vědomostní soutěž o dodání střešní krytiny SATJAM Taurus Premium v provedení PUREX™ zdarma pro jednoho registrovaného výherce.

Ve společnosti SATJAM nás těší rozdávat radost. A tu umí lehká hliníková střecha dělat svou kvalitou každý den po mnoho let. Hned dvě střechy jsme rozdali v soutěžích během roku 2015. Vše začalo v lednu, kdy na veletrhu Střechy Praha 2015 návštěvníci tipovali, kolik metrů čtverečních krytiny SATJAM Grande v provedení ALUMAT a ALUMAT STUCCO se prodá od 1. března 2014 do 28. února 2015. Skutečnému stavu se svým odhadem nejvíce přiblížil pan Jiří Urbanec.

Jelikož nás nebývale překvapil zájem, v květnu jsme všechny zbylé soutěžící oslovili znovu. Charakter otázky zůstal obdobný, jen období se změnilo na první pololetí roku 2015. Svým tipem si novou střechu SATJAM Grande Plus z materiálu ALUMAT STUCCO a příslušenství vysloužila paní Martina Smolařová.


A pozor, od 18. ledna soutěžíme o střechu ze skandinávské ocele!

Nyní zní soutěžní otázka takto:

Kolik kilogramů ocelového plechu s povrchovou úpravou PUREXTM nakoupila společnost SATJAM, s.r.o. v období od 1. ledna 2015 do 31. května 2016?

Váš správný tip zadejte zde.
SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama