Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzdělávací programy pro zateplování střech a fasád

Od 10. února bude probíhat již šestý ročník odborných seminářů Akademie zateplování zaměřený na návrh a projektovou přípravu staveb. Správnému provedení bude věnována pozornost na praktických školeních Zateplování v praxi.

Hlavním cílem Akademie zateplování je poskytnout ucelené odborné informace projektantům, architektům a energetickým specialistům pro navrhování a projektovou přípravu. Na rozdíl od předchozích let se semináře budou věnovat zejména problematice zateplení střech a možnosti realizace fasády suchou cestou.

Na konci února se semináře od počátečního řešení návrhu posunou k samotné realizaci v kurzech čtvrtého ročníku názorných seminářů Zateplování v praxi, jejichž součástí budou praktické ukázky řešení suché výstavby a zateplení střechy.

Přihlášky a program: www.akademiezateplovani.cz, www.zateplovanivpraxi.cz

Absolvování Akademie je hodnoceno v rámci celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků ČKAIT i České komory architektů ČKA. Účastníci kurzu Zateplování v praxi získají certifikát o školení tzv. Osvědčení o zaškolení.



KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 
Reklama