Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM - kvalitní plechové střechy v akční nabídce do konce března

Portfolio SATJAM je rozšířeno o nové a modifikované varianty krytiny Rapid, zcela novou krytinu Taurus Premium, hřebenáč Omega a separační rohož Wrap.

Aktualizovaný ceník již obsahuje všechny novinky. Stávající akční nabídka je prodloužena do 31. 3. 2016.

Střešní krytiny:

  • akční zvýhodnění „Žlaby ZDARMA“ (platí v objemu 12 bm žlabu Niagara 150 pro krytiny Arad Premium, Rombo Premium, Šindel, Bond Exclusive a také Roof, Grande a Rapid pouze v provedení PUREX™)
  • novinka v sortimentu – maloformátová střešní krytina Taurus Premium v povrchové úpravě PUREX™ za zaváděcí ceníkovou cenu 247 Kč/m2
  • nabídka 6 nových výrobních variant u krytiny Rapid
  • nový montážní návod pro krytinu Šindel a aktualizace montážního návodu pro krytinu Rapid
  • program Bonus SATJAM rozšířen o krytiny Arad, Šindel, Taurus a Rombo + povrchovou úpravu PUREX™ a nyní nově nabídka výběru bonusu formou CCS karet.

Okapový systém Niagara:

  • rozšíření o rozměry vhodné pro bytové komplexy a průmyslové stavby - žlaby o průměru 190 mm a svody 120 mm. Tyto nové prvky se dají kombinovat ve variantách 150/120 a 190/120.

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a platnost akčních cen a zvýhodnění je stanovena do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. Podrobně Vás bude SATJAM o současných novinkách informovat také v průběhu certifikačních školení pro realizační a prodejní partnery.





SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama