Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka od Lindabu - profilované střešní krytiny ve variantě STRONG

Lindab rozšiřuje svou nabídku profilovaných střešních krytin Topline a Ideal ve variantě STRONG z plechu tl. 0,6 mm. Poprvé ji představí již tento týden na veletrhu STŘECHY PRAHA.

Od 1. února budou k mání i ve variantě STRONG ze silnějšího plechu o tloušťce 0,6 mm, která je extrémně pevná a poskytne tak dokonalou ochranu pro domy zejména v náročnějších klimatických podmínkách. Novinku Lindab poprvé představí již tento týden na svém stánku č. 308 v hale 3 pražského výstaviště v Letňanech, které se od 21. do 23. ledna stane dějištěm veletrhu STŘECHY PRAHA - největšího v oboru střech ve střední Evropě.

Profilované střešní krytiny Topline a Ideal ve variantě STRONG jsou ještě odolnější – například proti krupobití, prošlápnutí či deformaci během montáže. Varianta STRONG bude k dispozici ve čtyřech nejvyhledávanějších barevných odstínech – cihlově červené, tmavě červené, hnědé a tmavě šedé. Profilace u uvedených krytin zůstává stejná: u krytiny Lindab Ideal je výška vlny 27 mm, u Lindab Topline 42 mm,“ uvádí Marek Dítě, produktový manažer společnosti Lindab s. r. o.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama