Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montáž odvětrané fasády Novabrik v Rakovníku

Fasáda, která vydrží na vašem domě napořád bez jakýchkoli oprav a její realizace je skutečně rychlá. Zdá se Vám to nemožné? Přijďte se podívat, jak jednoduše se cihličky skládají - i na bytovém domě.

Realizace montáže bude probíhat na adrese Rakovník, V Lukách 2164 dne 15.-16.1.2016 od 10:00 do 16:00 hodin. Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Stále větráte, abyste se zbavili vlhkosti v bytě, a zároveň topíte, protože už je v obýváku velká zima? Tak přesně tento neekonomický jev řeší odvětraná fasáda. Ničí vlhkost a plísně v bytě. Odvětraný plášť zajistí domu vnitřní příjemné klima bez nutnosti stálého topení. Ničí také tepelné mosty.

Buďte ale s výběrem odvětrané fasády obezřetní. Dbejte na to, aby se uvnitř pláště nezadržovala voda z dešťových srážek. Do fasády voda nepatří.

Fasádní cihla Novabrik byla mnoho let vyvíjena inženýry v kanadském Torontu. Tvar cihly zabraňuje průchodu dešťové vody ke zdivu a zároveň vodu nezadržuje.


STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama