Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ART OF ZINC - soutěž pro nejlepší klempíře. Uzávěrka se blíží!

Máte kvalitní klempíře? Realizujete zajímavé objekty? Předveďte své kvality. Staňte se nositelem ocenění ART OF ZINC za rok 2015. Vyžádejte si přihlášku. Uzávěrka soutěže je již 30. listopadu.

Vyžádejte si přihlášku

Nezapomeňte! Již 30. listopadu 2015 je uzávěrka 3. ročníku soutěže pro kategorie Střecha, Fasáda a Klempířský detail.

Ve dvou prvních ročnících jsme ocenili mnoho mimořádných objektů. Vítězné objekty byly dále propagovány a mnohdy získaly i další ocenění. Jeden z vítězných objektů minulého ročníku našel své místo v objektovém kalendáři ARCHITECTURE WITH RHEINZINK 2016 mezi vybranými mimořádnými objekty z celého světa. Již brzy Vám jej v novém kalendáři předvedeme. Další oceněný objekt se objeví v publikaci Rheinzink Zincspiration. Objekty oceněné v soutěži tak vstupují nejen do povědomí veřejnosti, ale i do historie firmy RHEINZINK. Vítězné objekty z předchozích ročníků soutěže najdete v archívu RHEINZINK.

Vyhlášení a ocenění vítězů

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne na začátku roku 2016.

1. místo v každé kategorii získává voucher na zajímavý víkendový pobyt v rámci ČR pro 2 osoby, za 2. a 3. místo věnujeme bohatý dárkový koš.

Hlavním oceněním vítězů je následná propagace objektů. Vítězné objekty a jejich realizátoři jsou každoročně prezentováni na internetových stránkách společnosti RHEINZINK ČR, v newsletteru RHEINZINK NEWS, v tiskových zprávách a článcích v odborných stavebních médiích.

Ukázka ohodnocené realizace z roku 2014, 1. místo v kategorii Fasáda


Mateřská škola, Kostelní ulice, Praha, realizace: Izolace střech a klempířství - Josef Visnyai, Most, materiál: RHEINZINK- prePATINA blaugrau, úhlová drážka

RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama