Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka Satjam prodloužena do 31. 12. 2015

Pokračujeme v akčním zvýhodnění „Žlaby ZDARMA“. Připomínáme novou ekonomickou střešní krytinu Satjam Trend a Trend Long za zaváděcí ceníkovou cenu 159 Kč/m2.

Střešní krytiny

  • prodlužujeme akční zvýhodnění „Žlaby ZDARMA“ (platí v objemu 12 bm žlabu NIAGARA 150 pro krytiny Arad Premium, Rombo Premium, Šindel, Bond Exclusive, a také Roof, Grande a Rapid pouze v provedení PUREX). Zvýhodnění lze uplatnit v případě minimálního odběru 80m2 krytiny
  • připomínáme novou ekonomickou střešní krytinu Satjam Trend a Trend Long za zaváděcí ceníkovou cenu 159 Kč/m2, tato krytina je nově zařazena do prestižního programu Česká Kvalita – Osvědčeno pro stavbu.
  • za velmi výhodných cenových podmínek nabízíme nový produktový materiál PUREXTM pro krytiny Roof, Grande a Rapid

Okapový systém NIAGARA

  • rozšířili jsme okapový systém NIAGARA o rozměry vhodné pro bytové komplexy a průmyslové stavby – žlaby průměr 190 mm a svody 120 mm. Tyto nové prvky se dají kombinovat ve variantách 150/120 a 190/120.

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a platnost akčních cen a zvýhodnění je stanovena do 31. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob. Více informací na www.satjam.cz

satjam akční cena krytina žlaby okapy

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama