Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Udělte si Ježíška už nyní. Zateplete Váš dům!

Mnoho lidí každý rok v zimních měsících řeší, jak ušetřit za vytápění, aniž by museli investovat velké peníze a spoustu času do rekonstrukce. Máme pro vás zajímavé řešení, které vše vyřeší rychle a zároveň nezatíží vaši peněženku.

Zateplete strop!

Stropem domu totiž uniká bez užitku až třetina tepla. Ohřátý vzduch, stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy by unikl z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinými slovy – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX®. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace do dutiny. Není-li dutina k dispozici, fouká se minerální čedičová vata na plochu půdy.
Minerální izolace nejen výborně tepelně izoluje za třeskutých mrazů, ale účinně zabrání přehřívání místností v patře i za žhavých letních dnů. V zimě ušetříte až třetinu nákladů za topení, v létě za klimatizaci. Za rok jsou to tisíce.

Mezi další skvělé vlastnosti tepelné izolace je zabraňování srážení vlhkosti, tvorbě plísní nebo hnilobným procesům a nesléhavost. Záruka více než 15 let.
Zateplení je možné provést na kterékoliv střeše, ať už se jedná o střechu rovnou, sedlovou nebo okálu.

Kvalitní zateplení za pár korun

Nechte si navrhnout optimální řešení, které vám bude na 100 % vyhovovat. Obraťte se na firmu IP Polná, která je specialistou ve svém oboru a systém MAGMARELAX dodává v několika variantách dle konkrétních požadavků svých zákazníků.

A proto neváhejte, a ještě dnes vyplňte nezávazný formulář a vyřešte své účty ještě do Vánoc.
Získejte od nás 20% slevu na jedničkovou ekologickou izolaci MAGMARELAX ECO!


 
 
Reklama