Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ukázka montáže odvětrané fasády Novabrik ve Žluticích

Přijďte se podívat jak se montuje fasáda Novabrik na bytovém domě. Realizace montáže bude probíhat na adrese Žlutice, Nádražní 426, 427 (okr. Karlovy Vary) ve dnech 30.-31.10.2015 od 10 do 17 hodin.

Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Při volbě nové fasády na bytový dům jsou nejdůležitějšími parametry především kvalitní zateplení a životnost. Proto se na fasádě skutečně nevyplatí šetřit.
Z levné fasády budete mít v první chvíli radost, po čase se její vzhled i vlastnosti změní a to vás připraví o ušetřené peníze. Chtějte fasádu, která vám bude sloužit celý život.

Fasádní systém Novabrik byl navržen v Kanadě institutem, který se zabývá vlhkostí staveb v souladu se čtyřmi "O" (Oddělit, Odvodnit, Osušit a Ošetřit). Jeho dýchací schopnost vytváří přirozené proudění vzduchu ve zdivu s vyřešeným odvodem difúzních par. Tak tlumí a zamezuje vzniku plísní. Tyto typy fasád řeší nejen funkční, ale i estetickou stránku domu. Přirozeně odvádí vlhkost z domu, zabraňují tvorbě plísní v interiéru, snižují náklady za vytápění a především tvoří estetickou obálku domu.

Novabrik je bezúdržbový, odolný vůči „vodorovnému dešti“ a silnému větru. Splňuje protipožární odolnost a nezanedbatelný je i hlukový útlum. Novabrik je přírodní materiál, ekologický, 100% recyklovatelný, použití pro všechny typy staveb. Bez použití malt a lepidel.

více naleznete na www.novabrik.cz





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama