Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krytinu SATJAM Trend oceňuje i národní program Česká kvalita

Letošní novinku společnosti SATJAM, velkoformátovou plechovou krytinu SATJAM Trend, pečlivě otestovali odborníci ve zkušebnách i první spotřebitelé v praxi. Výsledky hovoří jednoznačně: SATJAM Trend si zasloužení pečeť „Česká kvalita“.

Velkoformátová plechová krytina SATJAM Trend je určena zájemcům pro ekonomické řešení střechy, kde finanční úspora není na úkor kvality a trvanlivosti. Letošní novinku společnosti SATJAM pečlivě otestovali odborníci ve zkušebnách i první spotřebitelé v praxi.

Výsledky hovoří jednoznačně: SATJAM Trend si zasloužení pečeť „Česká kvalita“. Jedná se o vládní program pro podporu kvalitních tuzemských výrobků a služeb.

Ocenění „Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu“ bude formálně předáno během slavnostního galavečera, který se uskuteční 10. listopadu 2015 v Praze. Záštitu nad letošním ročníkem převzali prezident republiky, předseda Senátu PČR, předsedy Poslanecké sněmovny PČR a předsedy vlády ČR.

V minulosti byly stejně ohodnoceny krytiny SATJAM Grande, SATJAM Roof, SATJAM Bond a SATJAM Rapid. Zároveň byla společnost SATJAM vůbec prvním českým výrobcem střešních krytin, který ocenění „Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu“ obdržel.

SATJAM Trend si zasloužení pečeť Česká kvalita
Střešní krytina SATJAM Trend

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama