Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fasáda navždy - poděkování SVJ Tovární 39 Beroun

Výbor SVJ touto cestou děkuje zaměstnancům obou firem, které se podílely na této poměrně náročné stavbě - realizaci odvětrávané fasády NOVABRIK .

Realizace odvětrávané fasády NOVABRIK panelového domu Tovární 39, Beroun firmou NOVAMONT s.r.o.

Výbor SVJ touto cestou děkuje zaměstnancům obou firem, které se podílely na této poměrně náročné stavbě. Jmenovitě patří dík panu Čavojskému, zástupci firmy NOVABRIK s.r.o. Ten stál u samého začátku tohoto projektu, kdy pomáhal výboru SVJ orientovat se v dané problematice a přicházel s řešením řady technických problémů, včetně chemického kotvení. Dokonce se na žádost výboru zúčastnil i několika shromáždění SVJ a členských schůzí DS, aby osobně představil tuto méně známou technologii. Pan Čavojský pak aktivně sledoval i způsob provedení stavby až do jejího dokončení.

Dále chceme poděkovat všem řemeslníkům firmy NOVAMONT s.r. o, vedenými pány Běhounem a Wernerem Ti odvedli i za velmi nepříznivých teplotních podmínek vynikající práci. Celou dobu měli na zřeteli kvalitu díla, i když se museli se potýkat s řadou nepředvídatelných okolností, zvláště při zateplování lodžií. Přes časovou tíseň a úmorné vedro velmi ochotně vycházeli vstříc požadavkům majitelů jednotlivých bytů. A nejen to. Sami přicházeli s novými nápady, které byly pro SVJ proti původnímu projektu i ekonomicky výhodnější.

Všem, kdo zvažují zateplení domu, lze tyto firmy vřele doporučit.
Přesvědčili jsme se na vlastní kůži, že jejich motem je korektnost a kvalita.

Za výbor SVJ
MUDr. Dagmar Pěničková





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama