Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Studených dnů je stále víc. Připravte se na topnou sezónu!

Mnoho majitelů objektů trápí vysoké náklady za vytápění a stále se měnící ceny energií. Značné úspory lze dosáhnout zateplením fasády a výměnou oken.

Tudy uniká asi 20% tepla. Jenomže taková investice je velmi náročná. Na peníze i na čas. Ale co s tím, když se nám obojí nedostává? Zateplit bychom měli tam, kde je to levné a zároveň velmi efektivní.

Jaké úsporné opatření je nejlevnější a přitom s velkým efektem?

Zateplení stropu Vám ušetří ročně tisíce. Víme, že teplo stoupá vzhůru stejně jako pára nad hrncem a tak ho nejvíc, až 30%, uteče bez užitku stropem. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX.
Minerální izolace MAGMARELAX® účinně zabraňuje vzniku plísní, je nehořlavá, odolá i hlodavcům. Svou vynikající izolační schopnost si udrží po desítky let, protože nesléhá.

Aplikace je velmi jednoduchá. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace přímo do ní. V případě, že tam dutina není, je nejlepším řešením nová podlaha půdy z OSB desek, která se touto izolací zateplí.

Samotné foukání izolace do dutiny je běžně hotové za 3 hodiny a nová podlaha je tak i s izolací za den na svém místě, plně připravena k užívání. Veškeré práce probíhají bez většího nepořádku, nadměrného hluku a jen s minimální prašností. Nejsou potřeba stavební úpravy ani postavit lešení. Foukání probíhá silnou hadicí z auta před domem. Vše se děje za plného chodu domácnosti.

Neváhejte, můžete výrazně ušetřit již letos!

Najděte si pár minut. Klikněte na naše stránky, vyplňte jednoduchý dotazník a odešlete svou nezávaznou poptávku! V nejkratší době vás bude kontaktovat náš obchodně-technický pracovník, který s vámi projde celý dům, ukáže úniky tepla a připraví předběžnou kalkulaci. To vše ZDARMA.
Navíc získáte 20% slevu na nejprodávanější foukanou minerální izolaci MAGMARELAX.


 
 
Reklama