Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ukázka montáže odvětrané fasády Novabrik v Praze

Přijďte se podívat, jak se montuje fasáda Novabrik na rodinném domě. Realizace montáže bude probíhat na adrese Praha 8, Učitelská 2, dne 24.-25.9.2015 od 10:00 do 17:00 hodin (rohový řadový dům).

Vaše dotazy rádi zodpovědí přímo na místě realizace techničtí poradci firmy Novabrik.

V současné době se čím dál větší oblibě těší provětrávané fasády a lze říci, že je na českém trhu z čeho vybírat. Podstatou řešení je vzduchová mezera mezi izolací a obkladem, která odvádí přebytečnou vlhkost. Pokud se rozhodneme pro zaizolování domu provětrávanou fasádou, jsme na dobré cestě.

Buďte ale s výběrem obezřetní i zde. Dbejte na to, aby se uvnitř pláště nezadržovala voda z dešťových srážek. Do fasády voda nepatří.

Fasádní obklad Novabrik domy důkladně zaizoluje a včetně použité izolace dokáže propustit vodní páry z domu ven. Žádná vlhkost není v konstrukci zadržována.

Cihla Novabrik se liší především svým tvarem, který nezadržuje dešťovou vodu. Tvar je plynulý bez jakékoli drážky. Staticky vyvážené je těžiště, které se nachází uprostřed cihly a zajišťuje to, že je cihelný obklad přikláněn k obvodové stěně, nikoli od ní.

více naleznete: www.novabrik.cz





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama