Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ukázka montáže odvětrané fasády Novabrik ve Vsetíně

Přijďte se podívat, jak se montuje fasáda Novabrik na bytovém domě. Realizace montáže bude probíhat na adrese Vsetín, ul. Zelená 1505 ve dnech 17.-18.9.2015 od 10:00 do 17:00 hodin.

Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Bydlet neznamená “pouze“ postavit dům, ale vytvořit skutečný domov. Prostředí, kam se každý člen rodiny bude rád vracet. Příznivé prostředí, kde se budeme cítit dobře, se netýká pouze interiéru ale také venkovních částí a zahrady. Důležitý je vzhled domu a jak je známo, konečný výraz ovlivňuje fasáda. Reprezentuje a sděluje okolí, jaký má majitel vkus.

Na fasádě se skutečně nevyplatí šetřit. Z levné fasády budete mít v první chvíli radost, po čase se její vzhled i vlastnosti změní a to vás připraví o ušetřené peníze. Chtějte fasádu, která vám bude sloužit celý život a která je prodyšná.

Fasáda Novabrik je vhodná jak pro novostavby, tak pro starší nemovitosti. Fasádní plášť nové domy důkladně zaizoluje, přitom dokáže propustit vodní páry z domu ven. Žádná vlhkost není v konstrukci zadržována. U starších staveb je vedena vlhkost z domu jinou cestou a to ve vzduchové mezeře pod obkladem.

Novabrik je správná volba pro zajištění kvality, funkčnosti i bezúdržbovosti Vaší fasády.





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama