Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trápí vás kolik peněz ročně vydáte za vaše pohodlí doma. Už nemusí!

Když chceme ušetřit, musíme nejprve investovat do úpravy domu. Začneme opatřením, které má největší účinnost a nejrychlejší návratnost. Nejlépe podlahou na půdě.

Stropem obytných místností totiž uniká zhruba třetina ztrátového tepla. Ve stropu se vždy najdou skulinky, kterými unikne do půdního prostoru. Tomu lze jednoduše a účinně zabránit. Nejlepším řešením je bezesporu foukaná minerální izolace.

Jak se zatepluje půda systémem MAGMARELAX®

Důležité je opatřit si informace. Ideální je zjistit si nějaké informace o minerální foukané izolaci a přečíst si nějaké reference. Rozhodně byste si měli vybrat firmu, které má již s šetřením energie několikaletou zkušenost a k dispozici odborníky. V naší společnosti se vás postará celý tým odborníků. Na základě vašeho dotazu, ať formou emailu nebo telefonátu, vás kontaktuje obchodně technický poradce a domluví si prohlídku objektu. Při prohlídce spolu prohlédnete nejen půdní prostor, ale i celý dům. Proberete všechny možné varianty zateplení a hlavně půdy. Rozhodně využijte této návštěvy a ptejte se. Technik na místě vypočítá nutné náklady a předá vám komplexní kalkulaci. Náklady se pohybují v řádu desítek tisíc korun podle zateplené plochy. Návratnost této investice zpravidla nepřesáhne 5 let. Od objednávky můžete počítat, že k samotné realizaci dojde do 14 dnů. Samotná realizace nezabere víc jak pár hodin. Není nutné stavební povolení, vše probíhá za běžného chodu domácnosti a ani paní domu se nemusí bát, že bude muset po realizátorech uklízet. Aplikace probíhá jednoduše. Natáhne se hadice přímo z vozu před domem a systém MAGMARELAX se nafouká přímo do dutin nebo na podlahu půdu.

Systém MAGMARELAX je hodně flexibilní. Jeho aplikace jak již bylo zmíněno je vhodná do dutin stropu, na volnou plochu, do dutých stěn, vazníkové střechy. Pro všechny typy střech – ploché neboli pultové, šikmé i domy typu Okál.


 
 
Reklama