Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stříkaná pěnová izolace s novým tekutým nadouvadlem Solstice®

Firma Lapolla Industries Inc., která je jeden z hlavních dodavatelů stříkaných pěnových izolací a reflexních střešních nátěrů, jako první firma na světě vyvinula a uvedla na trh technologii k použití nového tekutého nadouvadla Solstice® od firmy Honeywell ve stříkaných pěnových izolacích.

Nové tekuté nadouvadlo Solstice® umožňuje stříkané pěnové izolaci s uzavřenou strukturou buněk získat lepší izolační vlastnosti. Solstice® tekuté nadouvadlo nové generace nejen zlepšuje izolační vlastnosti, ale má mnoho výhod co se týče životnímu prostředí, včetně zvýšení energetické účinnosti.

Nové tekuté nadouvadlo (LBA) Solstice přináší izolaci s nižším negativním dopadem na životní prostředí než stávající materiály. S velice nízkou hodnotou Potenciálu globálního oteplování 1, Solstice LBA je vynikající volbou pro použití ve stříkaných pěnových izolacích.

Americká universita Purdeu ve West Lafayette Indiana použije produkt FOAM- LOK s novým typem nadouvadla Solstice® ve svém projektu rekonstrukce starého domu z roku 1920, který výzkumníci transformují na živou laboratoř s nulovou spotřebou energie vody a zdroj odpadu.

 
 
Reklama