Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka SATJAM: povrchová úprava od švédské firmy SSAB - PUREXTM

Krásná, lehká a odolná. Taková je jemně strukturovaná povrchová úprava PUREX™. Jedná se o novinku v naší nabídce. Materiál nám dodává švédská společnost SSAB, specialista na inovativní ocelové výrobky.

Krásná, lehká a odolná. Taková je jemně strukturovaná povrchová úprava PUREX™. Jedná se o novinku v naší nabídce, která má svůj původ v drsných skandinávských podmínkách. Společnosti SATJAM tento materiál dodává švédská společnost SSAB, specialista na inovativní ocelové výrobky. Na trvanlivost a dlouhodobou odolnost materiálu se proto můžete spolehnout.

Zároveň si můžete vybrat pro váš dům střešní krytinu v provedení SATJAM Roof, Grande nebo Rapid.

PUREXTM je zařazen do jakostní kategorie Excelent a Satjam Záruka Plus je poskytována v délce 40 let, stejně jako pro materiál Alumat a střešní krytinu Bond Exclusive.

Dovolte nám také připomenout, že na naše výrobky v dalších povrchových úpravách polyestersat PE25, hrubozrnný mat PMH35 a PURMAT® probíhají souběžně akční zvýhodnění, která jsou platná do 30. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob.


Jemně strukturovaná povrchová úprava PUREX™ - řez

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama