Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte se podívat jak se montuje odvětraná fasáda Novabrik v Berouně

Společnost Novabrik Czech, s.r.o. vás srdečně zve k představení montáže fasády Novabrik na panelovém domě. Akce se uskuteční ve dnech 24.-25.4.2015 od 10.00 do 17.00hod. na adrese Beroun, Tovární 39.

Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Fasáda Novabrik je předsazená fasáda, která neplní pouze funkci zateplení. Rozhodnete-li se Novabrik využít na svém domě, najdete v něm zároveň nástroj pro odstranění vlhkosti zdiva a zamezíte vzniku plísní. Důmyslně navržený tvar a průřez cihly je velice důležitý pro správné odvedení dešťové vody z fasádního pláště a pro statický příklon cihel k obkládané stěně.

Cihly se na sebe skládají a jsou kotveny k vymezovacímu roštu. Ušetříte za náklady na vytápění, opravy, nátěry a nutné rekonstrukce.

Fasádní obklad Novabrik je vhodný jak pro novostavby, tak i pro starší domy a lze jej použít na jakoukoliv konstrukci, zděnou, kamennou či na dřevostavbu.






STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama