Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Už jste slyšeli o Ipéčkách?

Nejste ve své stávající práci úplně spokojeni? Chcete ve svém pracovním životě vyzkoušet něco nového? Staňte se novým členem týmu IP Polná.

Představujeme Vám nové informativní webové stránky www.praceproipecka.cz společnosti IP Polná, které Vám představí nejen samotnou společnost, ale také jak funguje a pracuje se svými lidmi.

Na stránkách najdete spousty zajímavých informací o filozofii a kultuře firmy. Seznámíte se s naším vedením společnosti, s jednotlivými divizemi Izolace, Revitalizace bytových domů, Energetické projekty a IP invest, s historií majitelů firmy a celkově dostanete pohled do života firmy na Vysočině.

Naše společnost spojuje lidi různých profesí ke společnému cíli. Hledáme lidi, kteří chtějí více než jen spokojeně pracovat. V rámci společnosti budujeme samozřejmě vzájemnou důvěru. Odpadá tak přebytečná administrativa. Snažíme se dělat věci spíše jednoduše. Všichni mají možnost zapojit se do procesů bez ohledů na jejich pracovní místo.
V naší práce realizujeme inovativní nové projekty, kde často potřebujeme velkou dávku odvahy a také invence a pevné vůle. Když jdete cestou, kterou před vámi ještě nikdo nešel, je to vzrušující.

A odměna pro Vás
Pravidelně se scházíme i na firemních kulinářských a sportovních akcích, v jejichž vedení se střídají jednotlivé úseky firmy i jednotlivci. Nejen, že si užijete dobrou zábavu, ale hlavně pocítíte, jakého dobrého týmu jste součástí.

Nové firemní webové stránky můžete shlédnout již od konce března 2015.
www.ippolna.cz, www.magmarelax.cz, www.praceproipecka.cz


 
 
Reklama