Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte zateplení fasády rodinného domu až do plochy 300 m²

Společnost ROCKWOOL spustila soutěž o zateplení rodinného domu. Hlavní výhrou je dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF zdarma vč. balíčku služeb. Výhru získá autor nejoriginálnějšího textu. Do soutěže se můžete zapojit až do 31.5.2015.

Soutěž o zateplení rodinného domu zdarma zahrnuje dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF, konkrétně se jedná o kvalitní izolaci z kamenné minerální vlny a stavební chemii. Výherce dostane k ceně navíc balíček služeb. Ten obsahuje zaškolení realizační firmy, výtahové zkoušky, přepočet tloušťky izolace a poradenství odborníků.

Registrace do soutěže o zateplení rodinného domu zdarma je možná od 16. března do 31. května 2015. Výherce vybere odborná porota 12. 6. 2015.

Výhru, kompletní zateplovací systém do celkové rozlohy 300 m² izolované fasády, získá soutěžící, který vytvoří nejoriginálnější slogan podle zadaní. A navíc plánuje zateplit svůj dům nejpozději do konce listopadu 2015. Na dalších 49 soutěžící čekají dárkové předměty ROCKWOOL. Zaregistrovat se můžete na www.rockwool.cz.

Jak to vypadá v praxi?

Na zateplení fasády rodinného domu o ploše přibližně 300 m² systémem Ecorock FF je potřeba asi 515 balíků desek kamenné minerální vlny (v závislosti od zvolené tloušťky izolace), přes 1 570 kg lepidla a stěrkové hmoty, téměř 95 kilogramů penetračního materiálu a zhruba 740 kg silikonové omítky.

rockwool Soutěž o zateplení rodinného domu zdarma zahrnuje dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF
Soutěž o zateplení rodinného domu - získejte kompletní zateplovací systém Ecorock FF
 
 
Reklama