Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střecha roku 2015

Hlasování v anketě STŘECHA ROKU 2015 probíhá do 31. 3. 2015. Vyhlásilo ji stejnojmenné občanské sdružení. Výsledky zpracovává – nezávisle na organizátorovi – jedna z nejvýznamnějších českých výzkumných agentur. ROCKWOOL chce obhájit své vítězství.

Značka ROCKWOOL se může pochlubit vítězstvím v anketě STŘECHA ROKU 2014, kde získala toto ocenění v kategorii „Střešní tepelná izolace“. V rámci jednotlivých odborných kategorií rozhodovali výhradně profesionálové – pokrývači, klempíři, tesaři a izolatéři.

Anketa Střecha roku oceňuje nejlepší značky střešních výrobků na základě hlasování střešních realizačních firem a nově i projektantů, stavbyvedoucích a nejlepší regionální prodejce. Výsledky hlasovaní budou vyhlášeny na Veletrhu IBF v Brně během Konference o střechách. Zveřejněny budou také ve specializovaných článcích v novinách a časopisech o bydlení. Přispějí k lepší informovanosti investorů a projektantů o kvalitních střešních výrobcích. Zároveň zvýší povědomí a image oceněných firem mezi laickou i odbornou veřejností. V tomto roce budou v každé kategorii vyhlášené 3 nejúspěšnější značky.

 
 
Reklama