Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobky Kingspan Kooltherm® nově s označením EPD Eco

Výrobkům Kingspan Kooltherm® získaly evropský štítek Eco (Environmental Product Declaration - EPD). Tento štítek je proveden v souladu s mezinárodní normou ISO 14025 (typ III, Prohlášení o vlivu na životní prostředí).

Výrobkům Kingspan Kooltherm® byl nedávno udělen evropský štítek Eco – tj. Environmental Product Declaration (EPD), který poskytuje informace o vlivu produktů na životní prostředí na základě odhadu cyklu jejich životnosti (LCA). Tento štítek je proveden v souladu s mezinárodní normou ISO 14025 (typ III, Prohlášení o vlivu na životní prostředí).

EPD představuje nadaci pro ekologické hodnocení budov dle definice v novém evropském projektu s názvem "Udržitelnost budov". Ve srovnání s jinými EPD je zde spotřebitelům umožněno vybrat si ekologicky spolehlivé výrobky.

Izolace Kingspan znamenají udržitelnost

Hodnota izolace a energetické provedení budov musí splňovat stále přísnější požadavky. Jedním ze způsobů jak tyto požadavky dodržet, je používání vysoce kvalitních izolací. Společnost Kingspan Izolace vyrábí a dodává široký sortiment vysoce kvalitních izolačních materiálů, které podporují udržitelnost a jsou neutrální vůči životnímu prostředí. Jak výrobní proces, tak i certifikované výrobky společnosti Kingspan Izolace jsou přátelské k životnímu prostředí. Izolační desky Kingspan vykazují nejvyšší izolační hodnoty, a díky tomu můžete ušetřit obrovské množství energie. Štítek EPD Eco dokazuje, že izolace řady Kooltherm® představují tu nejlepší volbu. V případě zájmu o další informace k jednotlivým výrobkům, kontaktujte naše technické oddělení.

 
 
Reklama