Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní izolace na vlastní oči

Přijďte na výstavu Střechy Praha a přesvědčte se osobně, že kvalitní izolace nemusí být tlustší než pár centimetrů! Najdete nás na stánku 304, hala II.

Technologie budoucnosti na veletrhu Střechy Praha

Na pražském veletrhu společnost z tohoto segmentu představí zejména unikátní izolační panel určený pro vnitřní zateplení s názvem Kooltherm K17. Jedná se o tepelně izolační desku z tuhé pěny. Jádro desky tvoří tuhá fenolická pěna s uzavřenou buněčnou strukturou. je opatřena na jedné straně povrchovou úpravou na bázi skleněné tkaniny a na druhé straně uzavřenou izolační hliníkovou fólií, na níž je sádrokartonová deska o tloušťce 12,5 mm.

Teplo díky vakuu

Jako novinku vyvinula společnost Kingspan Izolace výrobek Optim-R. Kingspan Optim-R je panel s vakuovou izolací (tj. vacuum insulation panel neboli VIP), který poskytuje třikrát lepší izolační vlastnosti ve srovnání se stávajícími vysoce kvalitními materiály a až pětkrát lepší vlastnosti než běžně dostupné izolační materiály.

Jak Kooltherm K17, tak i Optim-R se ucházejí o ocenění v soutěži Zlatá taška 2015.

Moderní izolace na vlastní oči

Vakuová izolace Kingspan Optim-R
Vakuová izolace Kingspan Optim-R

Tyto a další inovace si můžete prohlédnout a osahat na veletrhu Střechy Praha, který se koná od 22. do 24. ledna 2015 na výstavišti PVA v Praze-Letňanech. Najdete nás na stánku 304, hala II.

 
 
Reklama