Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte SATJAM na výstavě a vyhrajte skvělou střechu!

Stavíte nebo rekonstruujete a vybíráte novou střechu? Líbilo by se vám získat ji úplně zadarmo? Pak máte skvělou příležitost!

Navštivte ve dnech 22.–24. ledna veletrh Střechy Praha 2015 na letňanském výstavišti PVA EXPO, najděte v hale 3 stánek 308 společnosti SATJAM, s. r. o., a zapojte se do tipovací soutěže. Stačí zodpovědět jedinou otázku a mít dobrý odhad.

SATJAM, s. r. o., je česká firma s dvacetiletou historií. Vyrábíme lehké kovové střešní krytiny, trapézové plechy, okapové systémy a širokou škálu příslušenství. Používáme výhradně kvalitní vstupní suroviny od předních světových dodavatelů a neustále inovujeme naše výrobní linky i technologické postupy. Za svou prací si stojíme a poskytujeme na ni záruku až 40 let SATJAM Záruka Plus. Naše střešní krytiny a trapézové plechy mohou navíc jako jediné takové produkty používat značku Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu.

A protože 20. narozeniny slavíme právě letos, připravili jsme po celý rok pro naše zákazníky řadu zajímavých akcí. Hned na začátku roku máte šanci vyhrát špičkovou střechu zdarma – 120 m2 krytiny SATJAM Grande Plus z materiálu ALUMAT STUCCO a příslušenství. Jak na to? Vyplňte u našeho veletržního stánku svůj odhad, kolik běžných metrů krytiny SATJAM Grande v provedení ALUMAT a ALUMAT STUCCO se prodalo a ještě prodá od 1. března 2014 do 28. února 2015. Kdo bude svým tipem nejblíže, vyhrává!

Aby se vám lépe hádalo, napovíme! SATJAM Grande je velkoformátová krytina, pro kterou je charakteristický mohutný oblouk. Při návrhu jsme se inspirovali „románskou taškou“ a docílili tak tradičního vzhledu. S použitím moderních slitin hliníku ale SATJAM Grande v provedení ALUMAT a ALUMAT STUCCO váží proti běžným taškám desetinu. Každá střecha je originál, a tak krytinu vždy vyrábíme v pásech dlouhých až 4,5 metru pro každý dům na míru podle individuálního kladečského plánu. Produkt navíc soupeří o veletržní ocenění Zlatá taška.

I kdybyste se svým tipem netrefili, nemusíte smutnit. Dárek máme i pro ostatní návštěvníky. Pokud odeberete alespoň 100 m2 střešních krytin SATJAM včetně klempířských prvků, dostanete zdarma 75 m2 difuzní fólie SATJAMFOL WI 135 g/m2. Navštivte nás na veletrhu Střechy Praha 2015, hala 3, stánek číslo 308 a vyzvedněte si akční kupón. Uplatnit jej můžete v široké síti našich obchodních partnerů.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama