Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Realizace montáže odvětrané fasády Novabrik – Nový Šaldorf-Sedlešovice

Společnost Novabrik Czech, s.r.o. vás srdečně zve k představení montáže fasády Novabrik na bytovém domě, která se uskuteční ve dnech 16. – 17.1.2015 od 9.00 do 16.00hod.

Akce bude probíhat na adrese Nový Šaldorf 22, Sedlešovice (okres Znojmo). Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Pokud toužíte mít zdravé bydlení, máte možnost využít unikátní fasádní systém Novabrik, který vytvoří zdravou "obálku“ domu. Společnost Novabrik vyrábí odvětrané a difúzně otevřené fasádní systémy, skládané suchou cestou bez použití malt a lepidel. Takto vytvořený plášť pomocí tzv. komínového efektu ozdravuje stěny a zabraňuje vzniku plísní v interiéru vašeho domu.

Fasádní obklad Novabrik vám řeší zateplení jak u novostaveb, tak i u starších domů a lze jej použít na jakoukoliv konstrukci, zděnou, kamennou či na dřevostavbu. Protože jde o nekontaktní systém nepopraská, neodmrzne a dokonce chrání tepelnou izolaci před poškozením ptactvem, hmyzem, hlodavci.

Novabrik – “v zimě hřeje, v létě chladí“.


STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama