Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový obchodní ředitel PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Novým obchodním ředitelem společnosti PREFA Aluminiumprodukte s.r.o., předního výrobce odolných hliníkových střešních krytin a fasádních prvků, se od 1. ledna 2015 stal Ing. Jiří Fiala (58).

Nahradil tak Ing. Jakuba Nepraše, který po více než deseti letech úspěšného působení v PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. odchází do důchodu. Jiří Fiala má za sebou dlouholeté zkušenosti z oboru střešních krytin a i z oblasti řízení společnosti.
V posledních 20 letech působil převážně v oboru technického poradenství a prodeje materiálů pro stavebně klempířské práce. Řadu let byl jednatelem firmy RHEINZINK ČR s.r.o. a má bohaté zkušenosti v odbytu titanzinkových, nerezových a hliníkových klempířských materiálů.
Jiří Fiala působí v PREFA Aluminumprodukte s.r.o. od roku 2012, kde doposud zastával pozici technického specialisty a poradce pro projektanty. Nově bude zodpovědný za řízení prodeje společnosti na českém trhu. Je ženatý a má dvě děti.


Ing. Jiří Fiala
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama