Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Realizace montáže odvětrané fasády Novabrik - Rimavská Sobota

Společnost Novabrik Czech, s.r.o. Vás zve k představení montáže fasády Novabrik, která se uskuteční ve dnech 16.-17.10.2014 od 9.00 do 17.00 hodin.

Akce bude probíhat na adrese Liesková 1521/11, Rimavská Sobota, Slovensko. Vaše dotazy rádi zodpoví, přímo na místě realizace, techničtí poradci firmy Novabrik.

Fasádní obklad Novabrik vám řeší zateplení jak u novostaveb, tak i u starších domů a lze je použít na jakoukoliv konstrukci, zděnou, kamennou či na dřevostavbu. Protože jde o nekontaktní systém nepopraská, neodmrzne a dokonce chrání tepelnou izolaci před poškozením ptactvem, hmyzem, hlodavci.

Montáž fasády je velice jednoduchá, protože se skládá jako stavebnice suchou cestou, bez použití malty a lepidla. Můžete si ji namontovat i vlastními silami. Stavebnicový odvětraný systém Novabrik vytváří aktivní ochranný plášť, který pomocí komínového efektu udržuje - „ozdravuje“ - nosnou konstrukci domu. Dům je stále v přirozeném a SUCHÉM stavu, tím zamezuje vzniku vlhkosti a plísní. Vždyť kdo by toužil po nežádoucích zdravotních potížích s plísněmi spojenými?

S fasádou Novabrik dostane dům nový kabát, který ho izoluje od nepřízně počasí, a při tom mu dovolí dýchat. Vždyť jedině suchý dům je zárukou zdravého bydlení a dobrého klimatu uvnitř domu.

Novabrik – “v zimě hřeje, v létě chladí.




STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama