Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střešní asistent předvídá okolnosti, které mohou nastat při výběru střechy

Investora zajímá orientační zaměření střechy, vyřešení leckdy složitých technických detailů, návrh konkrétní krytiny, která odpovídá lokalitě i povětrnostním podmínkám. Odborné i laické veřejnosti pomůžeme na specializovaném portálu www.stresniasistent.cz.


Nevíte si rady s novou střechou či její rekonstrukcí? Pomůže vám Lindab STŘEŠNÍ ASISTENT

Střešní asistent usnadňuje výběr střechy a její realizaci jak stavebním profesionálům, tak i naprostým laikům. Investory obvykle nejvíce zajímá orientační zaměření střechy, vyřešení leckdy složitých technických detailů, návrh konkrétní krytiny, která bude dokonale vyhovovat charakteru stavby, lokalitě i povětrnostním podmínkám, a doporučení odpovídajícího okapového systému i bezpečnostních prvků střechy, jako jsou například sněhové zábrany.

Nevíte si rady s novou střechou či její rekonstrukcí? Pomůže vám STŘEŠNÍ ASISTENT – a se slevou na váš konkrétní projekt!

Střešní asistent poradí také s výběrem prověřené montážní firmy a zpracuje plán kladení střechy. Nyní je pro pořízení střechy skutečně ten nejlepší čas: v rámci speciální akce totiž Střešní asistent po vyplnění nezávazné poptávky poskytuje až do konce října speciální slevu, ušitou odborníky z Lindabu na míru každému konkrétnímu projektu.

Díky využití portálu www.stresniasistent.cz získá každý majitel střechy nejen bezplatnou technickou pomoc, ale také záruku, že střecha bude provedena z kvalitního materiálu, správně a za dobrou cenu.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama