Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Povrchová úprava PREMIUM od Lindabu

Každý, kdo si nyní pořídí krytinu Ideal, Mega, Topline nebo SRP Click, zaplatí stejně, jako by zvolil povrchovou úpravu Classic, ale přitom bude mít střechu v prémiové kvalitě.

Dopřejte své střeše to nejlepší a ušetřete na ploše 200 m2 12 000 Kč!

Povrchová úprava PREMIUM od Lindabu

Lindab, renomovaný výrobce a prodejce střešních a okapových systémů z prvotřídní švédské oceli, vychází vstříc stále se zvyšujícímu zájmu o povrchovou úpravu střech Premium: ten, kdo si nyní pořídí krytinu Ideal, Mega, Topline nebo SRP Click, zaplatí stejně, jako by zvolil povrchovou úpravu Classic, ale přitom bude mít střechu v prémiové kvalitě.

Díky povrchové úpravě Premium, kterou mají střechy od Lindabu na horní straně, jsou odolné vůči mechanickému poškození, chráněné proti korozi a výborně čelí vnějším vlivům, jako jsou UV záření, extrémní zimy či horka nebo znečištění ovzduší. Ochranná vrstva spolu s ocelovým jádrem dodává plechové střešní krytině odolnost a pevnost, atraktivní vzhled a funkčnost po dlouhá léta. Lindab na střechy s úpravou Premium poskytuje záruku 20 let.

Ceny za 1 m2 střešní krytiny v úpravě Premium za cenu Classic od 15. září 2014 činí 249 Kč místo dřívějších 289 Kč (Lindab Ideal), 259 Kč místo dřívějších 294 Kč (Lindab Mega), 279 Kč místo dřívějších 319 Kč (Lindab Topline) a 319 Kč místo dřívějších 379 Kč (Lindab SRP Click).

A proč byste s výběrem střechy v prémiové kvalitě neměli váhat?

Protože pokud se zaregistrujete a vyplníte formulář, odborníci na plechové střešní krytiny z Lindabu vám bezplatně a nezávazně s výběrem střechy poradí a ještě nabídnou speciální slevu přímo pro vámi vybranou střechu.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama