Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ploché střechy ve Zlíně, Plzni a v Brně!

Ploché střechy představují časté řešení nejen u bytových, ale také u rodinných domů.

Proto je jim věnován i seminář „Systémová plochá střecha,“ který pod záštitou Sdružení výrobců pro plochou střechu proběhne v průběhu října ve Zlíně, Plzni a v Brně. V jeho rámci představí možnosti kamenné vlny zástupci společnosti ROCKWOOL.

Podzimní semináře, které se budou konat 14. 10. ve Zlíně, 21. 10. v Plzni a 23. 10. v Brně, představí certifikované řešení ploché střechy. Věnovat se budou variantám realizace na trapézovém plechu, na betonovém a dřevěném podkladu. Přednášející odborníci z firem účastníky seznámí s možnostmi a řešeními jak jednotlivých dílčích komponentů, tak provedením ploché střechy jako celku. Společnost ROCKWOOL zde představí izolace z kamenné vlny, zástupce společnosti TOPWET se bude věnovat tématice záchytných systémů proti pádu osob z výšek, firma AXTER uvede asfaltové hydroizolační pásy. O plastových hydroizolačních pásech bude hovořit zástupce společnosti Fatra, tepelné izolace PIR budou představeny odborníkem z Puren GmbH. EJOT CZ seznámí účastníky s možnostmi mechanického kotvení střešního pláště a společnost TOPWET seminář uzavře vystoupením na téma střešní prvky pro odvodnění plochých střech.

Účast na seminářích je zdarma. Každý účastník obdrží brožuru popisující pravidla pro návrh, provádění a kontrolu provedení systémové ploché střechy na trapézovém plechu, na betonovém a dřevěném podkladu. Přihlášky pro zájemce.

 
 
Reklama