Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová receptura Baumit NanoporColor

Fasádní barva Baumit NanoporColor je dodávána nyní ve vylepšené kvalitě tak, aby její aplikace byla snazší a komfortnější.

Jednosložkový minerální probarvený nátěr na bázi vodního skla, vysoce odolný proti znečištění, určený do exteriéru. Cíleně vytvořená jedinečná mikrostruktura povrchu a speciání nanokrystalické a anorganické přísady významně zvyšují odolnost Baumit NanoporColor proti usazování nečistot. Samočisticí efekt na principu fotokatalýzy dále posiluje aktivní ochranu proti ulpěným nečistotám, které se přirozeným působením vlhkosti a deště z povrchu fasády uvolňují.

Použití

Pro ochranu a estetické ztvárnění fasád - na staré i nové minerální a organicky pojené podklady jako např. omítky, stěrky a na beton,zejména vhodnápro sanaci a renovaci starých staveb a památkově chráněných objektů. Rovněž vhodná k renovaci a přetírání povrchu vnějších kompozitních tepelně izolačních systémů (ETICS).


Fasádní barva Baumit NanoporColor



Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama