Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM zastřešuje rallye tým ROTO Plzeň v českém mistrovství

Při této příležitosti společnost SATJAM připravila soutěž o hi-tech ceny a adrenalinovou jízdu v závodním autě.

Milovníci vůně benzinu a rallye sportu z řad našich zákazníků mají důvod k radosti. SATJAM je pro tento rok sponzorem tuzemského uskupení ROTO Plzeň, které bojuje v mezinárodním mistrovství České republiky v rallye. Posádku týmu s více než dvacetiletou historií, mimochodem držitele několika titulů mistrů České republiky v automobilových soutěžích i rallyesprintech, letos tvoří zkušená dvojice S. Frycz a T. Spurek v Subaru Impreza WRX STI.

Fanděte se SATJAMem a vyhrajte!

Přímí odběratelé společnosti SATJAM, kteří nakoupí vybrané střešní krytiny, mají navíc jedinečnou šanci si letošní šampionát ještě zpestřit. Je pro ně připravena soutěž o zajímavé ceny – tablet, smartphone, navigaci nebo kameru do auta.

Díky spolupráci společnosti SATJAM a stáje ROTO Plzeň přicházíme s unikátní letní soutěží pro všechny přímé odběratele střešních krytin SATJAM. Nerozhoduje velikost, ale obchodní umění jednotlivých poboček.

Největší odběratelé v období od 1. června 2014 do 31. srpna 2014 se mohou těšit na adrenalinový zážitek – projížďku v závodním automobilu stáje ROTO Plzeň a hi-tech ceny pro každodenní použití.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama