Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zaizolujte strop a ušetřete

Skoncujte s letním horkem jednou provždy: Zaizolujte strop, klidně se vyspěte a hned 2x ušetřete!

V létě bývá v místnostech pod střechou velké horko, které je velmi nepříjemné přes den i v noci. Díky foukané izolací stropu MAGMARELAX, která zabrání prostupu tepla ze střechy do místností se však klidně vyspíte - a ušetříte za klimatizaci nebo chlazení.

V zimě naopak minerální izolace MAGMARELAX zabrání úniku tepla ven. Izolace systémem MAGMARELAX pak dokáže ušetřit až 30% nákladů za vytápění.

Zkrátka, se systémem MAGMARELAX budete mít tyto problémy na dlouhou dobu vyřešené. V létě vám bude ve vašem domě příjemně a budete mít klidný spánek. A v zimě vás náklady na topení přestanou na dlouhý čas zajímat.

Co je systém MAGMARELAX®?

Foukaná izolace MAGMARELAX® a MAGMARELAX® ECO je minerální izolace vyrobená speciálně pro foukání do dutin stropů a střech. Tato izolace je jedinečná svou kvalitou, strukturou minerálního vlákna. Zateplení domu touto izolací je hotové běžně již za 3 hodiny, bez nepořádku a odpadu, nepříjemného hluku a prachu. Dokonale izoluje nejsložitější konstrukce a díky jedinečným vlastnostem výrazně zlepšuje životní prostředí v domě. Má kromě skvělých tepelně izolačních parametrů i vysokou odolnost proti požáru, výborně izoluje také proti hluku, odolává plísním, hmyzu i hlodavcům. Protože je nesléhavá, udržuje si výborné vlastnosti po mnoho desetiletí. Izolace MAGMARELAX® ECO je vhodná pro domácnosti, kde jsou malé děti i alergici, neobsahuje totiž pojiva na bázi ropných látek.

Získejte nyní letní slevu 20% na jedničkovou minerální izolaci MAGMARELAX a nezávaznou prohlídku vašeho domu ZDARMA!


 
 
Reklama