Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodejní akce Satjam: ŽLABY ZDARMA

Akce na 12bm žlabu 150mm se vztahuje ke krytinám Arad Premium, Rombo Premium, Bond Metalic a Bond Exclusive. Akce je podmíněna odběrem minimálně 80m2 krytiny. Pro uplatnění akce ŽLABY ZDARMA je nutné ji uvést ve Vaší objednávce. Platnost od 2. 6. do 30. 6. 2014 nebo do vyprodání zásob.

Slevová nabídka na střešní krytiny je v měsíci červnu doplněna o akci ŽLABY ZDARMA, a to k těmto krytinám Arad Premium, Rombo Premium, Bond Metalic a Bond Exclusive – akce ŽLABY ZDARMA (konkrétně se jedná o 12bm žlabu 150mm, dostupné jsou všechny nabízené barvy) je u těchto krytin podmíněna pouze odběrem minimálního množství krytiny, které je stanoveno na 80m2 (u krytiny Bond minimálně 205ks střešních tašek). Pro uplatnění akčního zvýhodnění ŽLABY ZDARMA je bezpodmínečně nutné, aby byl požadavek uveden ve Vaší objednávce - po fakturaci zakázky bez tohoto požadavku nelze dodatečně poskytnout toto akční zvýhodnění. Na jednu zakázku je možné vždy uplatnit pouze jeden požadavek na zvýhodnění ŽLABY ZDARMA.

Žlaby zdarma musíme vzhledem k platné legislativě vyfakturovat, proto do nabídky a faktury přidáme slevovou položku v hodnotě akčního zvýhodnění, tato sleva bude odpovídat 100% hodnotě žlabů. Objednávky musíme vždy expedovat kompletní (krytina + žlaby), a to z důvodu prokázání zadané slevy pro naši účtárnu. Platnost této akce je stanovena od 2. 6. do 30. 6. 2014 nebo do vyprodání zásob.

Prodejní akcí chceme podpořit široké povědomí o značce SATJAM, znalost našich produktů mezi stavební veřejností a myslíme především na podporu Vás - našich obchodních partnerů. Poptávky budeme předávat spolupracujícím firmám dle příslušného regionálního působení. Pevně věříme, že tyto reklamní aktivity a naše snaha o perfektní servis Vám pomohou ve Vašem úspěšném prosazování na trhu střešních krytin.




SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama