Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Víte, jak je váš dům zateplen? Kudy utíká nejvíce tepla a jaká oprava se vyplatí?

Společnost IP POLNÁ, specialista na úspory energií, vám poradí, jak nejvíce ušetřit a jaké zvolit ideální řešení – ušetřit až 30% nákladů za topení. Ukáže vám, jak bojovat s plísní a žít zdravě.

Zateplení systémem MAGMARELAX® je rychlé – dům je zateplen již za 3 hodiny bez nepořádku. Nabízíme nejvyšší kvalitu služeb i materiálů, máme certifikované postupy a zavedený systém řízení jakosti ISO, nabízíme záruku až 10 let. A pomůžeme s financováním, máme Izolaci na splátky – návratnost investice je do 5 let.

Systém MAGMARELAX® je moderní metoda zateplení domu. Aplikací se zamezí úniku tepla z domu stropem, čímž dochází k úspoře až třetiny nákladů na vytápění objektu.
Stropem domu totiž uniká bez užitku až třetina tepla. Ohřátý vzduch, přesně podle fyzikálních zákonů, stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy by unikl z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinými slovy – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX®. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace do dutiny. Není-li dutina k dispozici, fouká se minerální čedičová vata na plochu půdy.
Minerální izolace nejen výborně tepelně izoluje za třeskutých mrazů, ale účinně zabrání přehřívání místností v patře i za žhavých letních dnů. V zimě ušetříte až třetinu nákladů za topení, v létě za klimatizaci. Za rok jsou to tisíce. Překvapí vás příznivá cena izolace i výhodná možnost financování!


 
 
Reklama