Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ROCKWOOL na Conecu společně se Združením pre podporu obnovy bytových domov

Nabízíme odborné poradenství, bude možné konzultovat jak výběr materiálů, tak možná řešení a technologické postupy a vlastní postup výstavby.

Na mezinárodním stavebním veletrhu Coneco v Bratislavě, který již tradičně zahajuje stavební sezónu na Slovensku, představí svoje výrobky a technologie také společnost ROCKWOOL.

V pořadí 35. ročník veletrhu, který se koná od 26. do 29. března, se zaměřuje na tematiku energeticky úsporných budov. Společnost ROCKWOOL se zde bude prezentovat ve stánku Združení pre podporu obnovy bytových domov, jehož je členem. Návštěvníci se tu budou moci seznámit nejen se vzorky materiálů kamenné vlny ROCKWOOL a odnést si tiskoviny s informacemi o jednotlivých výrobcích, ale k dispozici zde bude i odborné poradenství. S Ing. Martinem Henčelem bude možné konzultovat jak výběr materiálů, tak možná řešení a technologické postupy a vlastní postup výstavby.

Stánek Združení pre podporu obnovy bytových domov, v jehož poradenském centru se bude společnost ROCKWOOL prezentovat, návštěvníci naleznou v prostorách Incheba, Viedenská cesta 3-7, Bratislava, ve střední části pavilonu D. Více podrobností o produktech lze získat na www.rockwool.cz


Aplikace Frontrock MAX E
 
 
Reklama