Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář Rockwool a Kovové profily "Opláštění průmyslových hal a komerčních staveb“ v Praze

Seminář "Opláštění průmyslových hal a komerčních staveb“, který proběhne v Praze 20. března ve školicím centru Floret, je určen pro investory, developery, generální dodavatele a projektanty.

Seminář bude zaměřen na optimalizaci stavebního řešení z hlediska architektury, statiky a energetických parametrů, volby fasádního pláště včetně tepelných, požárních a akustických požadavků. Na semináři budou předvedeny postupy a možnosti, v jejichž rámci lze efektivně a úsporně navrhovat systémy vnějších obvodových plášťů.

Z přednášejících vystoupí za společnost Rockwool, a.s., Ing. Pavel Matoušek, který účastníky seznámí s tematikou tepelných vlastností jednotlivých typů stěn z pohledu úspor energií, nákladů a akustických i požárních vlastností systému Rockprofil.

Ing. Zdeněk Kobza se bude věnovat plochým střechám z hlediska izolací, spádování, akustických a požárních vlastností, upevnění a instalace solárních prvků.

Ing. Zbyněk Vitošek z firmy Kovové profily, s.r.o., uvede tematiku volby typů plášťů za podmínek současných norem a požadavků investora. Ing. Miloš Lebr ze stejné společnosti se zaměří na ploché střechy, a to na vliv dispozičního řešení, konstrukce, požárních a statických požadavků na cenu objektu.

 
 
Reklama