Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka pokračuje - sleva až 31 % na střešní krytinu Satjam

Akční ceny na střešní krytinu, okapový systém a trapézové plechy Satjam platí v rámci veletrhu Střechy Praha 2014 pro období do 28. 2. 2014. Veškeré akční ceny naleznete v tabulce.

V rámci konání veletrhu Střechy Praha 2014 jsme se rozhodli rozšířit naši akční nabídku o zvýhodnění „Výrobek ke střeše Satjam ZDARMA“, toto zvýhodnění platí souběžně se všemi akčními cenami krytin Satjam – viz podrobné podmínky akce a ceník ke stažení.

Dále bychom Vás rádi upozornili na nový produktový materiál Alumat a Alumat Stucco (slitina hliníku), který je na trh střešních krytin uváděn za velmi příznivé zaváděcí ceny od 288kč/m2 - tento materiál je zařazen do nejkvalitnější třídy Excelent, na kterou je nově poskytovaná záruka 40let.

Okapový systém SATJAM Niagara nabízíme nyní v mimořádné slevě až 25%!!! U tohoto materiálu se jedná o akční zvýhodnění v podobě slevy 25% z ceníkových cen pro žlaby Satjam Niagara v barvě červená, hnědá a nově měděná v oboustranné povrchové úpravě polyuretan 50 µm

.
Akční nabídka pokračuje - sleva až 31 % na střešní krytinu Satjam

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama