Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PREFA Teleskop

PREFA Aluminiumprodukte doplňuje svůj okapový systém o novinku PREFA Teleskop, který spojuje vodorovný žlab přes kotlík se svodem.

Nahrazuje tak dvě kolena a cca 1 metr svodu, které se musí jinak individuálně upravovat na míru dle dané situace.

Touto úpravou lze znehodnotit celý svod v důsledku špatného rozměření nebo nepřesného napojení jednotlivých kolen a dílů zkráceného svodu. Navíc se jedná o časově náročný úkon. Teleskop PREFA tak ocení nejenom klempíři a profesionálové, kterým v dnešní uspěchané době pomůže zkrátit termín na provedení stavby a její subdodávky, tedy i střechy a okapového systému. Ocení jej i drobní investoři, kterým zajistí efektivní a estetické řešení jinak složitého klempířského detailu. Teleskop PREFA (pro průměry svodových trubek 100 mm) je délkově nastavitelný v rozmezí 700 až 1100 mm a lze ho dodat v mnoha barevných odstínech, včetně nejoblíbenějších – tmavě hnědá, antracitová, cihlově a tmavě červená.

Rozdíl ceny Teleskopu PREFA a dvou napojených kolen s částí svodu je přibližně 250,- Kč bez DPH. Pokud bereme v úvahu podstatné časové urychlení montáže, minimální zbytky zkrácených svodů a navíc vzhledově naprosto čistý spoj, je Teleskop PREFA velmi zajímavým produktem. Cena od 928,- Kč bez DPH.


PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama