Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stínicí systém VERGOLA® je vždy ORIGINÁLEM

VERGOLA® dává architektům velké možnosti pro vlastní nápady a originalitu řešení. Každá stavba je jedinečná - nikde na světě nenajdete dvě stejné VERGOLY.


Systém VERGOLA je flexibilní a originální lamelové stínění Vaší terasy

Systém VERGOLA je flexibilní a originální lamelové stínění, které promění TERASU v krásný, praktický a efektivní prostor pro celou rodinu. Tato zkušenost a pozitivní reakce zaznívají z celého světa. Spokojeni jsou zákazníci v Austrálii, Japonsku, USA, Kanadě, Anglii, Chorvatsku, Španělsku i České republice.

První zákazníci si VERGOLU pořídili již před více jak 25 lety a stále jim skvěle slouží.

Australská nadnárodní společnosti VERGOLA Ltd. Pty má tisíce úspěšných realizací a spokojených zákazníků, kteří žijí v nejrůznějších klimatických pásmech – od tropů až po mrazivé oblasti. VERGOLA nabízí téměř neomezenou možnost různých řešení. Každá stavba je originálem a nikde na světě nenajdete dvě stejné VERGOLY.

Je zde velký prostor pro individuální potřeby a přání zákazníka. Architekti mohou svým klientům navrhnout terasu, která bude stejně hodnotným prostorem jako interiér domu či bytu. VERGOLA dává architektům velké možnosti pro vlastní nápady a originalitu řešení. I realizace v ČR jsou toho důkazem. Každá stavba má jedinečný vzhled a řešení.

Rozlišnosti jsou patrné na první pohled – nejrůznější tvary, materiály, barvy a šířky obvodových konstrukcí, různá barevná provedení vnitřních okapů, velký výběr příslušenství – osvětlení, teplomety, srceenové rolety. Veškerá řešení jsou šitá zákazníkovi na míru.

Lamely mají elegantní aerodynamický tvar s unikátní technologií Colorbond® – www.colorbond.com. Stále řozšiřujeme barevnou škálu lamel. V současné době nabízíme dvě barvy - labutí bílá a světle šedá. V příštím roce plánujeme do kolekce přidat další nové barvy. Celosvětově jsou nejvíce v oblibě světlé odstíny lamel v kambinaci s nejrůznějšími materiály a barvami konstrukcí.

VERGOLA® = dokonalé propojení funkčnosti a designu

Více o systému VERGOLA®
 
 
Reklama