Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová publikace - Isover pro systémy vegetačních střech

Informace pro projektanty a realizační firmy. Proč je dobré ozelenit střechu? Jak vybrat vhodné řešení? Vše od projektu až po realizaci. . Stáhněte si novou publikaci Isover pro systémy vegetačních střech


Publikace Isover pro systémy vegetačních střech

Vegetační střechy vrací zeleň do měst a kompenzují zábor půdy velkoplošnou výstavbou. Mají pozitivní psychologické účinky, snižují napětí a stres a poskytují prostor pro relaxaci, pokud jsou architektonicky funkčně zapojeny do provozu budovy.

Stáhněte si novou publikaci Isover pro systémy vegetačních střech

Desky Cultilene jsou výrobky z minerální vlny, které slouží jako substrát pro pěstování rostlin a jsou dodávány firmou Cultilene, která je součástí mezinárodní společnosti Saint-Gobain, stejně jako Divize Isover.

Desky jsou vyráběné z čistě přírodních materiálů. Základní surovinou pro výrobu minerální vlny jsou čedič a diabas, jedny z nejhojněji se vyskytujících hornin na celé Zemi, které byly a jsou tvořeny při sopečné činnosti. Tyto horniny jsou ve výrobním procesu roztaveny při vysoké teplotě v peci a vzniklá láva je následně rozvlákněna do struktury jemných vláken, jejichž průměry jsou menší než průměr lidského vlasu. Rozvlákněný materiál je dále zpracováván až do výsledné podoby desek, které jsou formátovány na požadované rozměry a tloušťky. Základní výrobní proces je velmi podobný pro všechny typy výrobků z minerální vlny.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama