Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalkulačka zateplení

Jak zateplit dům podle současných požadavků norem a předpisů (2013)? Jakou izolaci vybrat a kterou tloušťku použít, pokud chceme čerpat dotace z programu Nová zelená úsporám?

Nová zelená úsporám 2013 zateplení tepelné izolace
Kalkulačka zateplení Isover

Jaký je rozdíl mezi zateplením novostavby či rekonstruovaného objektu? Jak se sníží náklady na vytápění, když použiji kvalitnější materiál pro zateplení? Toto vše lze rychle zjistit v pomůcce Kalkulačka zateplení Isover.

Kalkulačka zateplení je dobrým pomocníkem při prvotním výběru tepelné izolace. Společnost Isover nabízí nejširší spektrum izolačních materiálů, od minerálních vat až po různé druhy pěnových polystyrenů. Přímým porovnáním zde můžeme vidět účinnosti jednotlivých materiálových řešení, včetně okamžitého propojení do e-shopu, nebo také např. do videonávodů na instruktážní videa s ukázkami správné aplikace výrobků a podobně .

Hodnoty výpočtu pro Rekonstrukce lze využít i pro představu o množství izolace v základní žádosti o dotace z programu Nová zelená úsporám 2013.
Kategorie výpočtu Multi-Komfortní dům udává tloušťky izolací pro dům postavený v pasivním energetickém standardu. Pokud tento energetický standard zvolíme u všech konstrukcí, je to vstřícný krok k čerpání nejvyšší podpory programu Nová zelená úsporám, která činí 550 tisíc Kč.

Více informací o Kalkulačce zateplení
Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover

Isover nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama