Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE SATJAM - sleva až 31 % na střešní krytinu

Akční nabídka platí pro všechny střešní krytiny SATJAM a unikátní okapový systém NIAGARA včetně možnosti si vybrat ke střeše originální doplněk zdarma. Akce platí do 31.10.2013.

Akční nabídka - sleva až 31% na střešní krytinu a výběr střešního doplňku ke střeše ZDARMA

Pro nastávající období jsme pro Vás připravili akční nabídku pro všechny střešní krytiny SATJAM a unikátní okapový systém NIAGARA včetně možnosti si vybrat ke střeše originální doplněk ZDARMA - kvalitní střešní okno AURA, žlaby NIAGARA nebo difuzní folii Satjamfol 135.
Dovolujeme si Vám nabídnout níže uvedené akční ceny na střešní krytinu, okapový systém a trapézové plechy pro nadcházející období do 31. 10. 2013. Veškeré akční ceny naleznete níže v tabulce, v přiloženém ceníku, případně podrobné informace o akci na našich stránkách

Dále bychom Vás rádi upozornili na nový produktový materiál Alumat a Alumat Stucco (slitina hliníku), který je na trh střešních krytin uváděn za velmi příznivé zaváděcí ceny od 288kč/m2 - tento materiál je zařazen do nejkvalitnější třídy Excelent, na kterou je nově poskytovaná záruka 40let.

Okapový systém SATJAM Niagara nabízíme nyní v mimořádné slevě až 25%!!! U tohoto materiálu se jedná o akční zvýhodnění v podobě slevy 25% z ceníkových cen pro žlaby Satjam Niagara v barvě červená, hnědá a nově měděná v oboustranné povrchové úpravě polyuretan 50 µm.

akční nabídka sleva až 31% na střešní krytinu a střešní doplněk zdarma

Dále nám dovolte Vás informovat o akčním zvýhodnění „Výrobek ke střeše Satjam Zdarma“


Podmínky akce výrobek zdarma:
  • Výhoda výběru jednoho výrobku zdarma platí při minimálním odběru 100m2 střešní krytiny Satjam Roof, Grande, Rapid, Bond Metalic, Bond Exclusive nebo Arad Premium
  • Takto akce se týká všech nabízených barev a povrchů střešních krytin včetně krytin s akční cenou
  • Výrobek zdarma je podmíněn odběrem střešního příslušenství dle tabulky v odpovídajícím množství ke krytině
  • Akce platí na objednávky přijaté v období od 19.8. do 31.10.2013 nebo do vyprodání zásob
  • Výrobek zdarma musí být požadován před potvrzením objednávky ze strany zákazníka - nelze požadovat dodatečně! Požadavek na výrobek zdarma nelze uplatnit u objednávek s objektovou slevou

Přílohy



SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama