Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte se podívat do Letňan na novinku Satjam – plechovou střešní krytinu Arad Pru

Na stánku 323, hala 3 vám představíme nejnovější typ plechové střešní krytiny - SATJAM Arad Pru se skrytým kotvením. Vysoce kvalitní povrchová úprava je nadstandardně odolná proti povětrnostním vlivům.

satjam

Tato moderní maloformátová krytina se vyrábí z vysoce jakostního ocelového plechu a je výhradně dodávaná s povrchovou úpravou PURMAT® patřící do povrchové třídy EXTRA. Tato vysoce odolná povrchová úprava zajišťuje nadstandardní parametry odolnosti proti povětrnostním vlivům, stálobarevnosti a odolnosti proti mechanickému poškození.

1. Tvar krytiny

Intenzivní práce nad konečným vzhledem krytiny přinesla ovoce v podobě zcela nového, originálního designu, který dokonale prezentuje novou střechu. Prolis pod ostrým úhlem upravuje nejen estetiku krytiny, ale zvyšuje její tuhost.

2. Kotvení krytiny

Zcela nový systém bez viditelných kotevních prvků ovlivňuje estetiku, ale i funkčnost. Krytina není v ploše nikde perforována, což má příznivý vliv na životnost. Kotevní otvory jsou v krytině připraveny již při výrobě, což zjednodušuje práci pokrývačů, ale zároveň eliminuje možnost vzniku chyb při montáži. Založení krytiny na přesně tvarované startovací liště zajišťuje přesné osazení a dokonalé uchycení první řady krytiny u okapové hrany.

3. Formát krytiny

Jedno a dvou modulové šablony jsou zárukou snadné manipulace, nízké odpadovosti při montáži a nízkých nákladů na přepravu. Dokonalé balení výrobků zajišťuje snížení rizika poškození během transportu a manipulace na stavbě.

4. Povrchová úprava a záruka

Krytina je dodávána výhradně ve vysoko jakostní povrchové úpravě PURMAT®, v barevných odstínech červená, hnědá, černá, cihlová a šedá. Na tuto krytinu poskytujeme nadstandardní záruku v trvání 30-ti let, viz Satjam záruka Plus.

Těšíme se na Vaši návštěvu! Tým Satjam, s.r.o.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama