Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PAMA - Střechy Praha 2013

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh Střechy Praha 2013, který proběhne v PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 6. - 9. 2. 2013. Navštivte nás na stánku č. 335, hala 3.

Kromě nové prezentace, názorných panelů s příkladem zateplení střechy a podkroví se můžete těšit i na veletržní slevu.
Připravili jsme pro Vás rovněž volné elektronické vstupenky.

PAMA, a.s. je česká firma založená v roce 1993. Nosným programem je prodej sklolaminátových střešních krytin, prosvětlovacích krytin, polykarbonátů, polyuretanových tepelných izolací a sendvičových panelů.

U všech nabízených produktů je firma výhradním, nebo přímým dovozcem pro ČR. Firma PAMA a.s. zajišťuje i montáž zkušenými řemeslníky, školení montážních firem, technickou podporu a certifikaci dle legislativy platné v ČR.
PAMA a.s. je významným inovátorem v oblasti střešních a tepelně izolačních materiálů. Na český trh jako první uvedla úspěšné produkty: ELYPLAST (1997), ELYONDA (2004), AGROPANEL (2008), XTRATHERM UniPIR (2010), POWERLINE, EUROTHANE (2011), ONDALITE (2012).


PAMA, a.s.
logo PAMA, a.s.

PAMA a.s. je rodinná česká firma se sídlem v Ostrově nad Oslavou v centru Vysočiny. Byla založena v roce 1993 jako obchodní organizace specializující se na prosvětlovací sklolaminátové a polykarbonátové desky, profily a systémy. Výrazným milníkem ...

 
 
Reklama