Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh STŘECHY PRAHA 2013 plný špičkových odborníků

Zveme Vás na jubilejní 15. ročník největšího veletrhu v oboru střech u nás i ve střední Evropě STŘECHY PRAHA již 6. – 9. 2. 2013 do PVA EXPO PRAHA Letňany. Nabízíme zlevněnou vstupenku.

Pořadatelé největšího veletrhu v oboru střech u nás i ve střední Evropě s názvem STŘECHY PRAHA si dovolují vás pozvat k návštěvě jubilejního 15. ročníku.

Termín konání: 6. – 9. 2. 2013, denně 10 – 18 h (v sobotu do 17h)
Místo konání: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9
Více informací o veletrhu

Na webových stránkách veletrhu je k dispozici vstupenka s 50% slevou na vstupné.

V souběhu se uskuteční výstava Solar Praha o alternativních zdrojích a úsporách energií, nový projekt Řemeslo Praha a veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb For Pasiv.

Letos jsme pro Vás připravili bohatý doprovodný program. K dispozici budou zdarma služby Stavebního poradenského centra, kde získáte cenné rady od nezávislých odborníků, včetně informací o získání dotací z programu Nová zelená úsporám.

Kompletní doprovodný program zde: http://www.strechy-praha.cz/pro-navstevniky/program Přijďte na veletrh a vyhrajte hodnotné ceny včetně střechy na rodinný dům. Uvidíte také expozice pokrývačského muzea s krásnými exponáty včetně historického nářadí.

Těšíme se na Vaši návštěvu!
Realizační tým Střechy Praha / Solar Praha / Řemeslo Praha

Tipy na užitečné a zajímavé přednášky:
  • Jak se úspěšně zapojit do praxe (praktické rady pro řemeslníky, možnosti rekvalifikací a dalšího vzdělávání) – středa 6.2.
  • Fórum pro starosty „Energie a obec“ – čtvrtek 7.2.
  • Potírání švarcsystému - hon na čarodějnice nebo prostor pro korupci? – čtvrtek 7.2.
  • Průkazy energetické náročnosti budov / Výběr vhodné izolace / Správné provedení detailů při zateplování střech – čtvrtek 7.2.
  • Střešní nástavby / Ploché střechy a terasy / Střechy jako zdroj energie – pátek 8.2.
  • Nejčastější chyby ve střešním plášti / Výběr realizační firmy / Hospodaření s dešťovou vodou / Obnovitelné zdroje energie v domácnosti / Desatero sebeobrany proti nekalostem při prodeji elektřiny a plynu – sobota 9.2.

 
 
Reklama