Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Užijte si vánoce v teple, izolujte teď a plaťte až příští rok

Vánoce už klepou na dveře a s nimi i vyúčtování za tento rok. Lámete si hlavu, jak to všechno zvládnete? Máme pro vás radu k nezaplacení. Nadělte si Ježíška ještě letos a platbu přesuňte na příští rok.

  • Chcete mít ve Vašem domě teplo už v prosinci a zadarmo?
  • Použít Vaše peníze raději na vánoční dárky pro blízké?
  • Pak využijte akce Izolujte teď a plaťte až příští rok!

Kvalitní foukaná izolace MAGMARELAX® rychle a efektivně vyřeší vaše účty a zajistíte se i tak proti neustálému stoupání cen energií.

Zateplení půdy izolací MAGMARELAX®
  • Izolace snadno a rychle vyplní dutiny mezi trámy, prostory pod rovnou případně pultovou střechou, dá se foukat přímo na podlahu nebo novou podlahu s dutinami vytvoříme díky stopnímu systému MAGMARELAX®

  • MAGMARELAX® je certifikovaný materiál nejvyšší kvality, naše společnost má zavedený systém řízení jakosti ISO 9001:2000

  • Celá služba trvá pouze 3 – 5 hodin bez nepořádku, odpadu, hluku a prachu.

Napište na www.magmarelax.cz/odlozenaplatba nebo zavolejte na 800 100 533 ještě dnes. Izolovat budete se sníženým DPH a to nejdůležitější, platbu můžete přesunout na příští rok. Akce platí pouze do 12. prosince 2012.

Neváhejte a sjednejte si schůzku s naším technikem, který Vám podá bližší informace k úhradě izolace až v příštím roce, zdarma změří a posoudí váš dům a vypracuje nezávaznou nabídku.

Více na www.magmarelax.cz


 
 
Reklama