Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové poznatky o izolacích ROCKWOOL na seminářích AZ PROMO

Jak jsou na blízkou budoucnost spojenou se snižováním spotřeby energií díky směrnici o energetické náročnosti budov připraveny výrobky ROCKWOOL se dozvíte v podzimní sérii seminářů pořádaných společností AZ PROMO.

Rockwool pro projektanty, kontaktní fasády, fasádní izolace
V souvislosti se Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2010/31/EU ze dne 19. května 2010 o energetické náročnosti budov (EPBD II) se snižování spotřeby energií stává z dlouho diskutovaného tématu skutečností, která bude pro stavební oblast znamenat na jedné straně zvýšené nároky na energetickou účinnost objektů, na druhé pak zpřísňující se legislativu. Jak jsou na tuto blízkou budoucnost připraveny výrobky ROCKWOOL se dozvíte v podzimní sérii seminářů pořádaných společností AZ PROMO. Odborníci produktového a obchodního týmu ROCKWOOL představí novinky v sortimentu, aktuální výsledky měření, ukázky aplikací na konkrétních referenčních stavbách a další zajímavé poznatky.

Společnost AZ Promo s.r.o. se již řadu let zabývá organizací odborných seminářů, konferencí i prezentací určených především pro odbornou stavební veřejnost. Tématicky jsou jednotlivé semináře koncipovány tak, aby jejich účastníkům vždy přinesly aktuální informace z oblasti stavebních materiálů a technologií, novel zákonů, dotací či nových předpisů z oblasti stavebnictví. Všechny tyto semináře jsou zařazeny do programu celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT).

Jak již bylo zmíněno v úvodu, izolace a zateplování patří k zásadním bodům pro dosažení energetických úspor, o kterých již díky EPBD II není možné hovořit jen jako o trendu, ale zejména jako o nezbytné potřebě současnosti a budoucnosti. Svědčí o tom i obsahová stránka seminářů pro 2. pololetí roku 2012.

Zástupci společnosti ROCKWOOL budou v rámci těchto seminářů prezentovat řadu zajímavých poznatků z oblasti kontaktních fasád (např. správné provedení pokládky fasádní izolace Frontrock MAX E včetně způsobu jejího kotvení), šikmých střech (např. správná volba izolace a provedení detailů pro zateplení šikmých střech) či řešení pro izolaci stropů technických prostor, např. suterénů a garáží.

Podrobné informace o tématech seminářů a přednášek s účastí izolací ROCKWOOL najdete na stránkách www.rockwool.cz v sekci Odborné semináře podzim 2012.
 
 
Reklama