Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okapy, které vám neukradnou

Okapový systém Lindab Rainline vyráběn z velmi kvalitního a trvanlivého materiálu, na rozdíl od mědi je však pro zloděje nezajímavý. Tip – sestavte si vlastní okap a spočítejte cenu.

Na www.okapyprovas.cz si také snadno spočítáte na automatickém kalkulátoru složení a počet jednotlivých dílů okapového systému, stačí zadat rozměry domu a typ okapu, můžete si také vyzkoušet barevné sladění s fasádou a střechou.

Jak poznat originál?
Bezúdržbový okapový systém Lindab Rainline je vyroben ze švédského ocelového plechu. Díky systému povrchové úpravy Elite je vysoce odolný proti klimatickým podmínkám i mechanickému poškození, nepodléhá korozi a dobře odolává prostředí se znečištěným ovzduším. Je nejúspěšnějším a nejdéle prodávaným na českém trhu. Originál poznáte podle výrazného loga Lindab vyraženého na žlabovém čele, kotlíku a objímce svodu. Životnost celého systému je minimálně 40 let, s 30 ti letou garancí na celý systém. Dejte pozor na nekvalitní napodobeniny! Systém LindabRainline zakoupíte v deseti odstínech včetně atraktivní barvy mědi.

Snadná a rychlá montáž
Unikátní stavebnicový systém využívá princip patentovaných spojek, díky kterým odpadá pracné lepení, šroubování nebo letování. Stačí spojku zaklapnout a hotovo! Pevnost a nepropustnost spojení žlabů zajišťuje EPDM pryžové těsnění, které je součástí každé spojky. Stavebnicový systém lze na zimu demontovat a předejít tak například poškození či stržení žlabů při sesuvu sněhu v horských oblastech s vysokým výskytem sněhu. Systém Rainline pamatuje i na doplňky pro zpevnění podokapních žlabů, pro případ, že nechceme žlaby každoročně sundávat.

Kalkulátor potřebných díků, barevný simulátor a další praktické informace na www.okapyprovas.cz nebo www.lindab.cz.
Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama